21-годишната Тейлър Бонкал е помощник учител в средно училище в Западен Хартфорд, Кънектикът, САЩ. Влюбените се срещнали през декември 2017 г. и почти веднага започнали интимна връзка, пише New York Post.
18-годишният ученик признава, че двамата са имали няколко срещи, които завършвали със секс, включително орален. Романът продължил не повече от месец като бил прекъснат от полицейска намеса и лично разследване на директора на училището.

Родителите на момчето се намесили също в скандалния случай. За изненада на всички, обаче, "жертвата" заявил, че сам си е дал телефонния номер на учителката и отказал да отправи писмено обвинение, защото се страхувал за съдбата на възлюбената си."Тя заяви, че момчето се отнасяло добре към нея, че тя се е влюбила в него и в този момент преживява най-силните чувства, които не е изпитвала преди", заявява представител на полицията в Хартфорд.

Въпреки това, администрацията на училището, начело с директора Хулио Дуарте, иска задълбочена проверка на всички факти, както и  наказание за Тейлър. 

"Като педагози, ние трябва да защитаваме и образоваме всички наши ученици и да знаем за определените граници, които не могат да бъдат преминавани. Освен това, ние няма да толерираме действия, които биха застрашили безопасността или благополучието на нашите ученици", заяви директорът.

Превод и редакция: БЛИЦ