В Тексас, САЩ, полицията арестува 31-годишна учителка по английски, която преподава в гимназия. 16-годишен тийнейджър се обърнал онзи ден към служителите на реда, като казал, че през последните три години бил във връзка с Марка Бодин, неговата учителка. 

Жената го склонила към интимност и постоянно изпращала откровени снимки и видеоклипове."Това беше вик за помощ. Момчето се обърна както към училищната администрация, така и към полицията. Смятаме, че той просто не можеше да понесе повече, затова дойде в участъка," казва Шефът на полицията Джеф Бърт.

Жената била задържана незабавно, защото в телефона на момчето имало много доказателства. Марка отрекла всичко и заявила, че шестокласникът първоначално я е тормозил сам. Твърдила, че я е принудил да прави секс, изнудвайки, че в противен случай ще си навреди. Кореспонденцията в социалните мрежи обаче говори за обратното, пише Daily Star.

Разследването все още продължава, но ако се потвърди сериозността на ситуацията и неморалността на Марка, тогава учителката ще получи до 25 години затвор. Сега тя чака процес, излизайки благодарение на гаранция от 100 хиляди долара, но дори на свобода, жената е принудена да носи GPS предавател, който проследява движенията й из града. 

Превод: БЛИЦ