29-годишната украинска певица Марув е подготвила поредната изненада за абонатите. Момичето рекламира собствена марка дрехи в Instagram, облечено в черно бельо в стил БДСМ.Изпълнителката на хитовете Drunk Groove и Siren Song допълни разкриващия тоалет с пикантни изрези с еднакво съблазнителни пози. И певицата не трябваше да разчита на снизхождение от страна на феновете.

Въпреки че потребителите са й дали около 40 хиляди харесвания за дръзките снимки за по-малко от ден, те не я оставиха без критика. На звездата бе казано, че е забравила за срама и не е останала никаква мистерия за феновете си. "Да се беше съблякла чисто гола!", гласи един от коментарите.

Въпреки това, най-отдадените фенове, които я обичат под всякаква форма, се втурнаха да защитават Марув.Марув е украинска певица, родом от Павлоград, чието истинско име е Анна Корсун. От детството си тя се занимава с танци и планирала да ги превърне в своя професия, но по настояване на родителите си завършва радиофизичния отдел на Харковския политехнически институт.

Момичето обаче все още свързва живота си с творчество. През 2014 г. тя се пробва в украинския „Глас“, а през 2016 г. представи песента Easy to Love в националната селекция на Евровизия. Кариерата на Анна тръгна нагоре и сега песните й се превръщат в хитове, а видеоклиповете й печелят милион гледания. 

Превод: БЛИЦ