Има моменти, когато културната пропаст между традиционалистите и погрешно наричаните „прогресисти“ е толкова голяма, че вероятно е безполезно дори да се опитваш да убедиш последните в нивото на неуместността на техните методи. За съжаление, в това за замесени деца, така че усилията са необходими, пише консервативният американски ежедневник Washington Examiner в материал, представен без редакторска намеса.

Такъв е случаят с, може да се каже, жестокостите, които се извършват върху децата в Калифорния заради щатския Закон за сексуално образование от 2015 година. Най-стряскащи са новините, че няколко училища са спонсорирали „състезания с кондом“, в които 10 и 11 годишни момиченца се надпреварват коя ще бъде най-бърза в слагането на презерватив на анатомично правилен модел на мъжки полов орган. Плюс, според лидера на група от засегнати родители, ученици на 11 години са обучавани да експериментират с орален и анален секс с техните „партньори“.

Ако не разбирате защо тези неща са ужасно погрешни - ако не сте отвратени от тях - вие сте безнадеждни. Хиперсексуализацията на учениците в такава възраст е нищо по-малко от малтретиране на деца. Възрастните, които се занимават с такова „обучение“ на деца, не трябва да могат да се крият зад идеята, че това е „образователно“. Те са за затвора.

Извън училищната обстановка, това същото поведение ще бъде на или над границата на неприлично поведение с малолетен. В други щати с по-традиционни нрави, това всъщност може да предизвика съдебно преследване. И напълно правилно.

Нещо повече, както съобщава Christian Post, „Новото ръководство за обществените и частните училища на щатско ниво е първото в страната, което изисква учениците да получават уроци на трансджендър теми, като с тях се започва от детските занимални (преди детската градина – бел. прев.) и детската градина. Докато родителите могат да избират дали техните деца да ходят на часовете по сексуално здраве, те не могат да извадят децата си от клас, когато се преподават уроци по „флуидността на половете“ и еднополовите бракове“.

Ако родителите искат да учат децата си за „половата флуидност“ на толкова ранна възраст, това не е въпрос, в който държавата трябва да се намесва. Някои от нас биха си помислили, че са лоши родители, но това е несъществено. Но ако някой извън дома си позволи да сексуализира децата по подобен начин, това е просто порнография (obscene – гнусно, покварено, скверно... – бел. прев.). Още по-лошото е, че тази „инструкция“ идва със санкцията на държавата и, на практика, се прилага под дулото на пистолета.

Ако служителите в училищата искат от 10 годишни момичета, докато момчетата гледат, да слагат кондоми и да разказват на 11 годишните за предполагаемите наслади на оралния секс, светът е полудял. Осъществителите на тази перверзна лудост не трябва да бъдат оставяни да се измъкнат.