Педофил, признат за виновен за принуждаването на малко момиче да прави секс с куче, се укрива от закона. 60-годишният Дейвид Харт е избягал от болница, в която е чакал присъдата си от Кралския съд в Суонси, пише в. "Метро".
В хода на процеса той се сдоби с 16 обвинения, включително 12 за изнасилване. В съдебната зала стана ясно, че той е подложил момиче, което в началото на ужаса е било само на 11 или 12 години, на над десет години на гаври. Детето е било постоянно изнасилвано, при това „на живо пред уеб камера и принуждавано да прави секс с куче“.

Момичето е разказало всичко в полицията. То е било толкова объркано, че дори само се е обвинило за това, че е било „твърде изплашено“, за да го спре. В разговорите с полицаите то е казало още, че е било подложено на „някой от най-ужасните секс престъпления“.

Съдия Уолтърс разказа как болният педофил първо отнел девствеността на момичето, като я е изнасилил в конюшня. Той я е изнасилвал и пред камера, докато други са гледали по интернет. Първоначално гаврите са били гледано само от един човек подред, но след това извращението е било преместено в чатстая, където „стотици хора са гледали едновременно“.

Момичето е изразило съмнение, че специално за секс актовете то е било дрогирано.

Изнасилванията са ставали между 2001 и 2015 година.

Превод и редакция: БЛИЦ