Попълнете търсена ключова дума или фраза

Ужас в Лондон: Тъмножи насякоха на парчета баща със сабя и мачете ВИДЕО

https://blitz.bg/svyat/uzhas-v-london-tmnozhi-nasyakokha-na-parcheta-bashcha-ss-sabya-i-machete-video_news713742.html Blitz.bg

Бандитите искали да колят и разстрелват, за да бъдат смятани за най-страшните в квартала

Лондон, Великобритания 14 Дек. 2019, 04:40 20258 прочита 14 коментара

Притеснителни кадри, заснети от камера за видеонаблюдение, са разпространени в мрежата. На тях се вижда как членове на лондонска банда размахват саби и мачете и съсичат млад баща. 


Двамата мъже вече са признати за виновни в убийството на Камали Габидон-Линк, на 19 години, и опит за убийство на втори мъж на 20 години. 

Екшън ВИДЕО: Полицаи убиха като куче терориста в Лондон

Tyrell Graham, 18Sheareem Cookhorn, 21

18-годишният Тирел Граам и 21-годишният Шарим Кохорн бяха признати за виновни в петък. Кохорн бе признат за виновни и в притежание на огнестрелно оръжие. 

Трима младежи на 17 години, чиито имена не се съобщават, също са осъдени за убийството на Камали и нанасяне на тежки телесни повреди на втория мъж. 

Съдебното жури чу как групата е искала умишлено да травмира сериозно хора на 22 февруари вечерта. 

Alarming new CCTV footage has been released which captures the moments before the machete-wielding gang murdered their victim and tried to murder another by stabbing him eight times

в нощта преди атаката срещу Камали и другата жертва, бандата е била паркирала кола, която се е превърнала впоследствие в своеобразен сборен пункт преди атаката.

Ярост и гняв: Лондончани са повалили с тояги и пожарогасители джихадиста, преди да бъде очистен от полицията ВИДЕО

В нощта на убийството групата от седмината мъже са се събрали и са тръгнали по посока на лондонския район Ууд Грийн около 19:00 часа. 

The five defendants were carrying at least five knives between them, including a machete and a small sword, and a handgun and a shotgun

Бандитите са носили в себе си поне пет ножа, включително мачете и сабя, както по-малка сабя, пистолет и пушка тип помпа.  

След като бандата видяла своите мишени, те извадили своите оръжия.  

Кохорн започнал да стреля по жертвите, но не уцелил.  

Жертвите се опитали да избягат, като се разбягали в различни посоки. Бандитите обаче настигнали 20-годишната си жертва, наръгали го осем пъти и го простреляли веднъж в задната му част. 

Камали успял да се качи в колата си и започнал да кара по посока на бандитите, за да се опита да ги изплаши. 

Сензационно ВИДЕО показа с какви невероятни оръжия минувачи са обезвредили касапина от Лондон бридж

Тогава обаче бандитите започнали да удрят по прозорците на колата му със своите оръжия. Тогава Камали излязъл от колата си и започнал да тича към фризьорски салон, но бандитите го настигнали и го наръгали до смърт. 

След това убийците избягали, връщайки се до паркираната кола, където сменили дрехите си и напуснали района. 

Главен инспектор Саймън Станком заяви, че "обвиняемите са били толкова отчаяни да продължат своята междуквартална вражда, че бандата е атакувала с пистолети и ножове пред натоварено кино и няколко ресторанта, пълни с хора, включително и деца, които са се забавлявали в петък вечер". Превод и редакция: БЛИЦ

14 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам