Хората виждат и снимат кемтрейлс на снимки и видео на практика навсякъде по Земята, но въпреки това, учените продължават упорито да мълчат или да внесат някаква яснота относно следите от летящите самолети, пише Езорейтер.
Но някои кемтрейлс седят толкова изкуствено на синьото небе, сякаш специално го разчертават в непонятни клетки, и правят много трудна за вярване тяхната естествена природа. Именно такова страшно небе бе заснето на видео в Италия (21-22 януари).  

Ясно е, че някой разпръсква нещо в небето. Но какво и защо – това е тайна, която плаши хората. Например, ако от самолетите се разпръскваха, например, торове, то никой нямаше да прави от това тайна. Защо все пак кемтрейлс продължават да са тайна, скрита от седем печата? Какво те причиняват на човечеството?  

Удивително е и това, че всичките правителства по света мълчат за тях, сякаш има тайна договорка. Дори с атомната бомба не е имало подобна секретност. Поне за вражеското въоръжение се говореше открито, мълчейки за своето. А тук… Някакъв странен похлупак има, при това хората гледат в небето и нищо не разбират: може би така се приближава тайно апокалипсиса?  

Превод и редакция: БЛИЦ