Въоръжените сили на Украйна показаха епично видео от унищожаването на вражеска реактивна система за залпов огън БМ-21 "Град".

Съответното видео беше публикувано от StratCom на Въоръжените сили на Украйна на страницата в Telegram, като се отбелязва, че вражеската техника е била успешно ликвидирана от подразделения на Днепропетровската отделна бригада на Силите за териториална отбрана, пише УНИАН.

За да ликвидират вражеския „Град“, момчетата са използвали дронове, отбелязва изданието. Видеото на StratCom на въоръжените сили на Украйна традиционно е „подправено“ с вълнуваща украинска музика.

Въоръжените сили на Украйна често радват украинците с понякога смешни, понякога шофиращи, а понякога и тъжни кадри.

Така наскоро Сухопътните войски на Украйна показаха ликвидирането на един от най-модерните руски танкове Т-90 „Пробив“. Унищожаването на оборудването в района на Кузеновка в посока Сватовски беше възможно с помощта на американски Javelin.

Също така наскоро един от военните публикува видео, което възмути украинското общество. Той показа как го викат от военната служба, въпреки факта, че той вече се бие край Бахмут.

Превод: БЛИЦ
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук