Внучката на руския олигарх Валерий Коган – Ирина, се омъжи миналата година в Лондон. За пищното тържество щастливият дядо се бръкна с 3,5 млн. паунда.
Но семейното й щастие не продължи дълго. Наскоро Ирина Беленова призна, че е организирала бляскавата церемония, за да отмъсти на бившия си приятел, пише „Дейли мейл”.
"Омъжих се само за да отмъстя на бившия си, с когото отново се срещам.В крайна сметка планът ми проработи”, споделя красавицата.


 
19-годишните Ирина и Даниел се ожениха през януари 2017 година. Сватбата бе в хотел Landmark в Лондон, където нощувката в президентския апартамент е 1450 паунда.

Черешката на партито бяха британския изпълнител сър Елтън Джон, колежката му Марая Кери и холивудският актьор Антонио Бандерас.

На разкошното тържество присъстваха още куп световни и руски знаменитости.


 
Валерий Коган е един от съсобствениците на московското летище "Домодедово". Според съобщения в някои медии, той притежава и най-скъпото имение в „бункера на милиардерите” в Маями.Заможният руснак с еврейски корени е броил 47 млн. долара за имота и 21 млн. за прилежащата към него територия.Семейство Коган притежава и голям брой недвижими имоти в Израел.

Превод: БЛИЦ