Британският бюджетен онлайн магазин PrettyLittleThing пусна нов модел бански костюм, който предизвика недоумение в купувачите. Внимание към коментарите в профила в Instagram на марката бе обърнато от изданието Metro.

Става въпрос за розов бански костюм в две части, изработен от кадифена тъкан, който се продава на уебсайта на фирмата за 22 паунда. Според мнението на повечето потребители на социалната мрежа и двете части на банския са твърде малки, поради което момичето, което го демонстрира, изглежда вулгарно. Феновете на марката изразиха възмущението си под снимката. „Едно грешно движение и се проваляш“, „Ако тя подскочи, ще се види всичко!“, „Защо сега са толкова популярни тези мънички вулгарни бански?“, „Позорно е ... Днешните бански изглеждат като бельо“, написаха под публикация, която събра 27 хиляди харесвания.


 

През юли белият бански костюм от PrettyLittleThing стана напълно прозрачен, след като една от клиенките на марката поплува в басейн. Жителката на Стратфорд на Ейвън поръчала банския костюм в онлайн магазина преди ваканция в Испания. Когато момичето излязло от басейна, тя с ужас разбрала, че банският й костюм е напълно прозрачен и другите летовници виждат голото й тяло.

Превод и редакция: БЛИЦ