Прогнозите на известния британски парапсихолог, медиум и мистик Крейг Хамилтън-Паркър се смятат за максимално точни. Той е успял да види идването на власт на Доналд Тръмп, атентата в Ница и други съдбовни събития.

Според медиума, 2018-а ще е годината на изпитанията, а нашата планета ще бъде ударена от много стихии и бедствия. Всички ще страдат от високи температури, свързани със слънчевата активност. 


През тази година ще се събудят дори онези вулкани, които хилядолетия са били спящи. Първа ще започне да се клати Европа. Изригването на Везувий ще накара местните власти да евакуират целия Неапол. Жителите на Карибските острови ще бъдат връхлетени от потопи, предизвикани от силни урагани. Потопи ще има и в Китай и Индия. 

В Австралия и Калифорния ще има огромни пожари. 

В политиката също няма да е спокойно. В Северна Корея народът ще поиска ново правителство, Ким Чен Ун ще се оттегли от властта. Водещите световни сили ще започнат да си служат с биологично оръжие, в резултат на което ще започне масивна грипна епидемия. Химическите оръжия ще бъдат разпространени в европейските столици.

Пророкът предсказва още, че в Европа ще започне ядрена война. 

Превод: БЛИЦ