Ясновидката от Хонконг Присила Лам, която предсказа победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ, прогнозира по молба на Си Ен Ен каква ще бъде годината за ръководителите на Русия, Америка и Турция.   
Лам обещава на 45-ия американски лидер успехи през топлите месеци на годината - пролетта и лятото, тъй като той е роден в Годината на Огъня (1946 г.). Но в студената част на годината -  през есента и зимата, по думите на пророчицата, Тръмп ще се сблъска с трудности, а страната му я чакат протести. Факт е, че гласовете на противниците на милиардера политик не стихват, съобщава politonline.ru.
 

Присила Лам прави прогноза и за бъдещето на руския държавен глава Владимир Путин. За него тя вижда успех и му обещава хубава година. Тя вещае успех и за руската икономика. „Драконът е силен и може  да отиде навсякъде: той може да плува във водата или да лети във въздуха, той е изпълнен с ентусиазъм”.
 
Разположението на звездите прави Путин силен лидер и ярък мислител.
 
Канцлера на Германия Ангела Меркел гадателката сравнява с масивно дърво, „чиито корени са дълбоко в земята". По думите й, Меркел има добро сърце и затова се отнася със снизходителност към бежанците. Но добрите й намерения ще се превърнат в проблеми – това ще се случи през лятото, но канцлерът успешно ще се справи с тях.

Според ясновидката, годината за турския президент Реджеп Ердоган ще е лоша и неуспешна за политика. „Очите му говорят, че народът не го подкрепя, а бръчките около устата му свидетелстват за това, че може да бъде предаден от подчинените си в правителството”, отбелязва Присила. 

Превод: БЛИЦ