Северноамериканският гадател Аристилиус, направи стращно предсказание. Загадъчният гадател, който отказва да разкрие пред света самоличността си, вече предрече успешно победата на Доналд Тръмп на изборите в САЩ, както и самия Брекзит. Той предсказа също цунамито на остров Суламеси през 2018, както и много други значими събития.

Сега ясновидецът разкрива кога ще настъпи краят на света, който от години се опитват да предскажат всевъзможни оракули. Може би именно заради това хората не вярват в подобни откровения и отдавна са се отказали да чакат поредния Апокалипсис. 

Според Аристилиус, човечеството ще изчезне на 10 юни 2307 година, след 288 години. Той твърди, че е видял всичко това в съня си. По думите му светът ще се потопи в мрак и хората ще загинат изведнъж. 

Самият гадател не уточнява каква ще е причината за Апокалипсиса, но намеква, че това ще стане или заради ядрена катастрофа, или, че върху Земята ще падне огромен метеорит.
Аристилиус предупреждава, че тази катастрофа едва ли ще може да бъде предотвратена, затова човечеството трябва да се наслади на времето, което му остава. 

Разбира се, много от потребителите в Мрежата, са се отнесли скептично към думите на ясновидеца. Според тях това е поредното изхвърляне и едва ли бъдещето на хората е застрашено. 

Превод БЛИЦ