Публиката на бродуейския спектакъл “Come From Away” беше повече от изненадана, след като канадският премиер Джъстин Трюдо се появи на сцената и изнесе встъпителна реч преди шоуто. Още по-голяма беше изненадата им, когато забелязаха, че сред зрителите беше и дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка, съобщава „Дейли Мейл”.
Докато съпругът й Джаред Кушнър помагал на баща й да подготви речта си в Нешвил, Иванка скочила в самолет от Вашингтон до Ню Йорк в сряда вечерта, за да гледа шоуто, на което Трюдо беше специален гост.
 

Въпреки че била скромно облечена – в изчистена черна рокля, Иванка буквално сияела и привличала погледите около себе си. Това си проличало още повече, когато на сцената излязъл младия Трюдо, който трябвало да представи шоуто. В него се разказва как малък канадски град реагира на новината за трагедията от 11 септември 2001 година.
 
Иванка безспорно била развълнувана да види представлението, което от скоро се върти на Бродуей. Фактът, че е седяла точно до Трюдо в сектора, отреден за политици, със сигурност е добавил още емоции към преживяването, отбелязват медии.
 

На постановката присъствали още Ники Хейли – американския посланик в ООН, бившият премиер на Канада Жан Кретиен, както и съпругата на Трюдо – Софи Грегоар.
 
Миналия месец по време на посещението на канадския премиер в Белия дом медиите забелязаха как Иванка Тръмп замечтано се е втренчила в младия канадец, който е сред най-харесваните политици по света. Тогава се заговори, че тя доста си е паднала по него. 

Превод и редакция: БЛИЦ