Страховити кадри на няколко НЛО-та, кръжащи над границата между САЩ и Мексико мистериозно изчезнаха от интернет. Става въпрос за 14-минутно видео, показващо група от седем или осем светлини, "танцуващи" над пункта за граничен контрол в Тихуана, Мексико. Гледката е била толкова необичайна, че дори служителите на границата изоставили задълженията си, за да гледат и снимат НЛО-тата в небето, информира "Сън".
Кадрите били публикувани в Инстаграм, където бързо набрали над 30,000 гледания и 200 коментара. След това, обаче, изведнъж видеото изчезнало от интернет.

Тайлър от групата Secureteam, свързана с наблюдаването на НЛО, заяви, че клипът по-късно е бил възстановен в Инстаграм преди отново да бъде премахнат за втори път. 

"Това са обекти, които вероятно някой не иска да бъдат видени в социалната мрежа, което ни дава сигнал, че нещо наистина се е случило. Както можете да видите, дори граничните служители са изумени от гледката и изцяло са фокусирали вниманието си върху нея", каза той пред британското издание.

Превод и редакция: БЛИЦ