Жителка на Китай ограби бивш любовник, за да плати за сватбата с настоящия си кандидат, пише информационният портал World of buzz.

Китайката на име Чжоу от провинция Чедзян отишла да посети бившия си приятел и му казала, че иска да бъде отново с него. 43-годишен й приятел бил все още влюбен в нея и бил много щастлив да отидат да пазаруват заедно, като взел с него десет хиляди юана (около 2 6000 лева) в брой. След като посетили търговския център, те отишли в парка, където 31-годишната Чжоу предложила на мъжа да отидат до хълмовете, да намерят самотно място и „да му направи нещо невероятно“.

Доверчивият влюбен се съгласил и Чжоу го помолила да се съблече и след това го накарала да се завърже сам за едно дърво. Когато той изпълнил молбата на момичето, тя взела дрехите му, мобилния телефон и портфейла и избягала. Китаецът бил освободен чак два часа по-късно. Той се прибрал у дома, за да се облече, след това отишъл в полицейското управление и написал заявление за Чжоу.

След известно време полицията арестувала Чжоу, която вече била успяла да похарчи всички пари. По време на разпита тя признала, че тя и настоящият й приятел са загубили работата си и дори не са имали 100 юана, за да плащат наем за стая. Наемодателят заплашил да ги изгони и гаджето на Чжоу обещал, че ако намери парите, ще се ожени за нея. Момичето било много щастливо и решило да открадне пари "за сватбата".

Срещу  нея бе открит случай на кражба, а сегашният й приятел беше обвинен, че помага на престъпничката. Двойката очаква процес.

Превод: БЛИЦ