Жителка на руския град Тюмен падна от прозорец от четвъртия етаж на сграда. За щастие жената оживя - снежна преспа омекоти удара в земята, информира tvzvezda.ru. Драматичният момент е запечатан от очевидец, който по-късно го публикувал в YouTube.
Двама жители на многоетажната сграда, мъж и жена, са влезли в спор помежду си. По време на конфликта жената седнала на перваза на прозореца. Съдейки по всичко, мъжът я уговарял да се върне вътре в апартамента. Очевидец, стоящ на улицата, също помолил жената да се успокои, но получил груб отговор. 
 
"Накратко за конфликта: Вероятно те са пили цяла нощ и той я е набил. И след това жената поиска от него да й се извини. Той се извини. Тя каза: застани на колене. Той отговори, че пред никого не застава на колене. След това тя мина от външната страна на прозореца, готова да скочи", пише в описанието към видеото.

Не става ясно дали жената преднамерено е скочила или без да иска се е е плъзнала. Очевидецът веднага повикал спешна помощ, която транспортирала пострадалат в болница.

Превод и редакция: БЛИЦ