На всеки се е случвало - влезнеш в интернет магазин, малко се поувлечеш и ето, че ти носят многокилорамови пратки, за които ти случайно си изхарчил половината си заплата. А някои дори трябва да дават обяснения на съпруга си.

Майката на четири деца Алексис Томас от Токио знае от личен опит как стават импулсивните покупки в интернет. 

Наскоро, когато тя пристигнала в САЩ на почивка, жената "съвсем случайно си поръчала" минихладнилник. 

Но, спомняйки си разговора си с мъжа си относно това, как увлечението ѝ към пазаруването в мрежата излиза извън контрол, тя решила да остави този инцидент в тайна. 

За да не се обяснява на съпруга си, как те ще закарат хладилника в Япония, момичето помолило куриерската фирма да докара пратката незабелязано и да я скрие някъде близо до дома ѝ, "за да не я види мъжът ѝ".

Когато куриерът видял каква задача му е възложена, той решил въобще да не се церемони и скрил поръчката по "най-незабележимия" начин. 

"Скрихме пратката от мъжа ви. Те е под килима", изпратил куриерът съобщение на жената. 

Макар и да не успяла да скрие пратката от съпруга си, Алексис не се разстроила. Тя просто публикувала снимка от "инсталацията" на куриера във Фейсбук. В резултат снимката станала хитова, пише The Sun.

Дори куриерската фирма коментирала фотоса с хумор. "Не разбираме, за каква пратка говорите? Всичко, което ние виждаме, е най-обикновено килимче", н написаха от UPS. 

Превод и редакция: БЛИЦ