Руската сатанистка Анастасия Онегина е направила пълни самопризнания за убийството на любовника си - войника Дмитри Синкейч по време на извратена сексуална игра. След убийството тя разчленила трупа. С нож отрязла гениталиите, главата и други части на тялото, останалото скрила във фризера.

В началото Анастасия твърдеше, че Дмитри издъхнал, докато тя го душила като част от играта по време на сексуален контакт. Уплашила се и заради това опитала да разчлени тялото. Според полицията, обаче, става въпрос за жестоко убийство. 

Анастасия и любовника й изпълнявали садо-мазо ритуал, в който единият от двойката трябвало да се подчинява на другия и да изпълнява различни задачи. Когато го удушила, тя му отрязала главата, крайниците и гениталиите. Отрязала дори пръстите на краката. След това го изкормила и извадила вътрешностите на тялото. 

Когато го нарязала на парчета, започнала да пъха остатъците във фризера. Някои части от тялото закачила за пирони и ги оставила да висят из целия апартамент. Други вътрешности изхвърлила в кофата за боклук в апартамента.

Полицията научила за убийството много бързо. Докато Анастасия режела тялото на любовника си, позвънила сестра й. На въпроса й - какво правиш, тя отговорила - "Точно кормя приятеля си". Шокирана, сестрата позвънила на баща си, а той извикал полиция.

Според съседи на двойката, двамата били много шумни, докато правят секс и от апартамента им непрекъснато се чували викове. 

Разследващите са наредили Анастасия да бъде подложена на психиатрично изследване. 

Превод БЛИЦ