Служителите на ФБР се опитват да идентифицират самоличността на жена, чиито останки са намерени до туристическа пътека на връх Катоктин, недалеч от провинциалната резиденция на президента на САЩ в Кемп Дейвид, съобщава Fox News.

Туристите откриха кост до крака на жена в следобедните часове на 12 юни. Била облечена в червени маратонки. Ден по-късно служители на ФБР открили скелет наблизо, а вторият крак също липсвал.

Според разузнавателните агенции жената била облечена в черен анцуг, а с нея имала куп ключове с много ключодържатели и пипер спрей. Служителите на ФБР публикуваха снимка на ключовете за профила в Twitter.

Според разследващите от момента на смъртта на жената са минали от месец до шест месеца: тялото е успяло напълно да се разложи. Освен това тя била облечена в леки дрехи - доказателство, че времето в деня на смъртта било топло.

ФБР не може да установи обстоятелствата на смъртта: дивите животни са разпилели скелета. Сега криминолозите ще започнат да търсят следи от насилствена смърт.

Превод: БЛИЦ