Поредното предсказание за развитието на ситуацията около Украйна направи финалистката от шестия сезон на "Битката на екстрасенсите", потомствената казахска шаманка Кажета Ахметжанова, съобщават световните издания.

Според Кажета, през следващите месеци ще се сблъскаме с нееднозначна ситуация - събитията ще се развиват вълнообразно: затишието ще се сменя с резки подеми. Ето защо хората трябва да са подготвени за това.

"Конфликтът засега ще продължава. Предстоят много трудни моменти, решения. Но виждам, че положителните промени ще започнат да се случват през следващата година. А през 2024 г. всичко ще приключи окончателно", казва ясновидката.

Казахската шаманка отбелязва, че не вярва в разговорите за евентуални мирни преговори между враждуващите страни. Тя смята, че те могат да започнат едва през следващата година.

"Мога да ви кажа със сигурност: в един момент всичко ще започне да се стабилизира. Украинците ще разберат кое как е. Украйна ще се обедини с Русия и ще живеем в мир и хармония, както в доброто старо време", казва Кажета.

Според нея напрежението ще нарасне не само в Русия и Украйна, но и в Европа. Кажета предсказва, че народното недоволство в техните страни само ще се засилва, защото европейските политици подклаждат конфликти.

Освен това екстрасенската казва, че украинският лидер скоро ще има тъжен край. 

"В живота на Зеленски няма да има повече положителни моменти. Той е окончателно объркан в мислите си. Той прекрасно знае какво е направил, но няма друг изход. Дори ми е жал за него. Продължителността на живота на Зеленски е много кратка. Той ще умре внезапно", - обяснява ясновидката.

 

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук