Слави Трифонов бе известен с шоуто, което правеше всяка делнична вечер. Това бе нещото, което поколения българи гледаха преди да заспят.

Един от най-чаканите моменти през всяко шоу бе краят му, защото тогава шоуменът разказваше забавен анекдот, а много от историите му циркулират из интернет пространството и до ден днешен.

Именно такъв е случаят и с историята, която ще ви разкажем сега. Дългия споделя, че е искал да я разкаже цели три месеца, но все не е успявал.

Вицът е за Пацо Пацата и може да разсмее всеки, който не помни това емблематично смешно попадения на Слави.

„Ще ви разкажа една романтична история за трепета от първата среща и още нещо. Героят на историята е Пацо Пацата от Дебелец. Славата на Пацата се носела не само в Дебелец, но и в по-тънки села и градове. Нямало момиче, което да не легне с Пацата още на първата среща. Даже едно момиче легнало още на опашката за билети пред киното – просто не се сдържала.

Сега ще кажете, че в Дебелец нямало кино. Има! Даже е цял комплекс – кино, градска баня, мол и канал за смяна на маслото. Пацата си имал пълна програма – водел приятелките си на кино, минавал през банята, купувал им по едно ново яке от мола и накрая им казвал – хайде сега, като си с това якенце, да влезеш в канала да видиш колата. Там вече той ги оправял по бързата процедура.

Вечер на същото място се отваряла дискотека, в която той вършеел всяка нощ.

В дните около Коледа той се запознал на дансинга с ослепителната красавица Феофания. След 10 минути флирт, Паци и красавицата вече влизали в апартамента на Феофания. Тогава тя му предложила да отиде в банята за душ, а той да отиде в хола и да я изчака. Феофания влязла в банята, а Пацо отишъл във всекидневната, светнал крушката и изтръпнал. На дивана лежало огромно куче. Плейбоят се уплашил, загасил веднага тока и затворил вратата. Решил да изчака отвън в коридора.

Дали от уплахата или, защото в дискотеката пил водка със сок от круши, пил уиски със сок от круши и ял круши със сок от круши, на Пацата рязко му се доходило по голяма нужда, ама наистина голяма и наистина му се доходило много.

За негова беда обаче банята и тоалетната във Феофания, както на повечето места, били на едно и също място. Не вървяло тя да се къпе и той да е по голяма нужда.

Станало му неудобно, стиснал зъби и бузки и си казал – „Ще устискам“, което преминало в неувереното: „Трябва да устискам“, а малко по-късно в нетърпимото – „Не мога да устискам.

Феофания един час се къпала в банята. Тогава, притиснат от обстоятелствата, на Пацо му хрумнала гениална спасителна идея – решил да влезе в хола без да светва лампите, без да светва лампите, да си свърши работата и след това да натопи кучето.

Тихо, тихо пацата изпълнил своя план и влязъл, изакал се на мокета и затворил вратата. След това седнал доволно отново в антрето. След малко Феофания излязла от банята и се учудила:

"Пацо, ама ти защо стоиш до вратата, защо не ме изчака в хола?", запитала тя.

„Ох, ама там има огромно куче“, отвърнал той, а тя рекла:

„Няма страшно, то е плюшено““.

@ge0rgi.ivanov #смях #славитрифонов ♬ original sound - Георги Иванов

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук