Карлота Сабина е 26-годишна испанка, която в миналото е изкарвала прехраната си като сервитьорка. Днес тя е една от най-богатите жени в Дубай.

В интервю за испанско предаване тя обясни, че всичко животът ѝ се е променил радикално, благодарение на т.нар. „закон на привличането“. Карлота допълни, че заради този закон в момента ръководи бизнес школа, в която разяснява как да привлечете късмета чрез някои доказани проучвания и методи, които са помогнали на нея.

Животът ѝ се променя драстично, когато взима решението да напусне работата в пицария, където като сервитьорка печели около 1000 евро на месец. Към днешна дата тя печели по няколко милиона на година и не изпитва ни най-малко неудобство да демонстрира лукса, сред който живее, на своите последователи в социалните мрежи.

По време на интервюто тя обясни как създава автоматизирани канали в YouTube, които ѝ позволяват да печели огромни количества пари, без реално да прави нищо. Това, заедно с ръководената от нея бизнес школа и бизнеса с недвижими имоти, увеличават до небето банковата ѝ сметка.

Тогава тя решава да си стегне куфарите и да се премести да живее в Дубай, където ще плаща по-ниски данъци в сравнение с Испания. Освен това възнамерява да увели дори още повече благосъстоянието си, когато се установи в богатото емирство.

26-годишната испанка, волно или не, не пропусна да раздразни голяма част от своите сънародници, казвайки, че голяма част от испанците „нямат манталитет на победители и затова страната „изостава“.

Ако искате да знаете какви са вашите съседи, просто трябва да погледнете паркинга на къщата им и колите, които са паркирани. Заобикаляте се с хора, които не печелят повече от 1000 или 1500 евро на месец, каза тя.

В този смисъл обясни, че това е една от причините да реши да се премести в Дубай: да бъде заобиколена от хора, които я насърчават да се усъвършенства.