Потребител на Reddit разказа в мрежата как той и баща му са изпаднали в неловка ситуация заради вирусно видео със затъмнението. Според младия мъж баща му му бил много ядосан заради случилото се.

Авторът на публикацията казва, че в чест на затъмнението е изпратил на баща си популярно видео в интернет, в което мъж първо снима небето, а след това интимната му зона е частично показана в кадъра. „Мислех, че ще бъде забавно да изпратя това видео на баща си. Изпратих му видеото като му написах, че съм направил страхотно видео със затъмнението“, добавя той.

Обаче, според разказвача, баща му обичал да препраща различни видеоклипове. Той не изгледал полученото видео и започнал да го изпраща на приятели и познати, отбелязвайки, че синът му е направил страхотни кадри. Както младият мъж посочва, бащата изпратил видеото, наред с други, на свещеника от неговата църква и много учители от местните училища.

„Когато започнал да получава интересни отговори, той най-накрая изгледал видеото“, продължава авторът на публикацията. По думите му бащата си помислил, че на кадрите е синът му. В резултат на това той се ядосал сериозно на младежа и се притеснил, че може да си навлече неприятности заради видеото.

Много коментиращи в мрежата отбелязаха, че историята ги е разсмяла. „Това ще научи баща ти да не изпраща всякакви неща, без да ги провери“, пише един от потребителите.

Други споделиха подобни истории. „Моят колега изпрати същото видео на всички ни по време на предишното затъмнение. Възрастна жена помислила, че той е направил клипа и подала жалба и той за малко да загуби работата си“, разказва друг от коментиращите.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук