Потребител на Reddit е разказал как е погледнал телефона на жена си по време на почивка в чужбина и е направил неприятно откритие. Според мъжа, след инцидента той се е замислил за развод.

Авторът на публикацията обяснява, че периодично използва телефона на съпругата си, за която се оженил преди осем месеца. Това се случило и по време на тяхна почивка, тъй като не бил настроил тарифата за роуминг за себе си.

„Един ден, по време на нашето пътешествие, попитах дали мога да взема телефона й, докато беше под душа. След това, докато държах телефона й, мъж й изпрати откровено съобщение“, казва разказвачът.

Според автора на публикацията, той кликнал върху входящото съобщение и видял, че съпругата му си кореспондира с този мъж, като в написаното си представят, че правят секс. „Те използваха думи, които никога не биха ми хрумнали“, признава разказвачът.

Когато мъжът помолил съпругата да обясни, тя заявила, че си е писала с бившия си приятел, който според нея живее на другия край на света. Тя го е уверила, че не е влизала във физически контакт с този мъж.

Тя също така заявила, че й липсва вниманието на съпруга й и че й харесва, когато мъжете общуват с нея по начина, по който го прави събеседникът й.

Авторът на поста добавя, че вече се е свързал с бракоразводен адвокат, но не е напълно сигурен какво да прави в ситуацията. В същото време съпругата му предложила да отиде на психотерапевт.

„Ужасно, а ти току-що си се оженил. Остави я възможно най-скоро“, „Трябва да се разделите с нея, защото поведението й ще ескалира в пълна измама“, „Тя вече е проявила неуважение към брака ви. Дори и да й простиш, нищо няма да я спре да го направи отново“, смятат потребителите.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук