Нова тенденция набира скорост в популярната сред тийнейджърите социална мрежа Tiktok.

Платформата се наводни от клипчета, в които руски ученички отказват на гаджетата си орални ласки на фона на последния хит на Daryana&Daybe „Ты заставлял меня сосать, но я тебе не сосала“.

Поклащайки се в ритъма на парчето и жестикулирайки, девойките показват от какво се отказват, признавайки, че все още не са готови за полов живот.

 

@noviiiikova_

 

♬ Заставлял speed up - mya
@_arishmek_

 

♬ Заставлял speed up - mya
@_arishmek_

Там дети были

♬ Заставлял speed up - mya
@mult1kis Отмечайте Дарьяну#mult1kis #дарьяна ♬ Заставлял speed up - mya
@yglichh #fakebodyy️️ #fakesituation️fake️situation ♬ Заставлял speed up - mya
@anonimuss_tiktok как же она чуствует ‍️‍️ и танцуют все #анонимусвкрасном #рекомендации #fyp #рофл #мем #анонимус ♬ Заставлял speed up - mya
@vicka1.2.3

 

♬ Заставлял speed up - mya

Случаите на сексуален тормоз над ученички в Русия изобщо не са малко. Последният скандал е отпреди дни. В селце в Пермския край учител по биология бе спипан да мастурбира в час.

В Москва пък ученичките се оплака на родителите си от учител по шах. Момичето твърди, че преподавателят милвал различни части от тялото й по време на урока.

Пак в руската столица четвъртокласник засне на видео изнасилването на съученик и го разпространи в общ чат. А в Красногорск ученици внесоха вибратор в училище и го закачиха на тавана в коридора.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук