Британката Изабела Чарман е звезда в TikTok. Тя има повече от 700 000 абонати. Момичето би могла и да не работи, но всеки ден става и отива до автобусния парк.

Изабела публикува в мрежата забавни видеоклипове с танци, както и такива, в които е зад волана на автобус, но малцина вярват, че тя е наистина шофьор.Въпреки това Изабела наистина е избрала тази професия, чиито плюсове и минуси вече е изпитала многократно. Например трябва да изтърпява прекалено общителните пътници, съобщава "Сън".

А избраните теми за разговор от пътуващите не са от най-тактичните. Например Чарман обича да си поставя грим на работа, за което е критикувана.
 
@charsbusbanter

BRB just gonna attach some wings

♬ breakeven - audiobear
"Добро утро, драга. Охо, днес си с много грим! Не мислиш ли, че просто се опитваш да привлечеш вниманието към себе си? Кого се опитваш да впечатлиш? Ти си просто шофьор на автобус" - цитат от недоволен пътник.Но и това не е най-странното нещо. Често казват на Чарман, че трябва да смени работата си, защото е твърде красива, за да върти волана. Британката се чуди и пита как трябва да изглежда, за да не й задават разни въпроси. А отговорите са от рода на "трябва да си стара, плешива и мрачна".В допълнение към TikTok тя има и акаунт в Instagram с повече от 33 000 последователи. Потребителите я обсипват с комплименти и мечтаят да се повозят при нея.

Превод и редакция: БЛИЦ