Моделка, която наскоро си навлече гнева на хиляди хора, след като каза, че повече жени трябва да бъдат домакини, разкри как OnlyFans е спасил живота й, когато се е мъчила как да свърже двата края.

37-годишната Моника Хълд, която е родом от Швеция, но сега живее в Аризона, се преместила в САЩ през 2015г., след като била уволнена от училището, в което е работила. Освободена била от работа, след като в учебното заведение разбрали за втората й работа като стриптийзьорка.Бившата учителка по история пристигнала в САЩ с много малко пари. В продължение на шест месеца работила дълги часове в опасни клубове, докато чакала да получи Зелена карта.Моника, която сега печели по 200 000 долара на месец, работила всяка вечер от седмицата. Вкъщи се прибирала „изтощена“ и всяка нощ плачела.

„Не можех да правя нищо друго, докато чаках Зелена карта“, каза Моника.

„Работех в стриптийз клуб всеки ден и ми беше изключително трудно. Едва печелех достатъчно, за да си плащам наема, камо ли да ми остават пари за неща като храна.“

„Бях изтощена и постоянно плачех.“

„При този тип работа не печелите много пари, а тези клубове не са най-приятните места за работа“.
 

В същото време Моника трябвало да се справи със смъртта на баща си, а също и с влошените отношения с майка си, която не одобрявала работата й.

„Майка ми беше ужасена, че танцувам за пари. Месец, преди да се преместя, баща ми почина от рак. Имах чувството, че вече нямам нищо в Швеция. „Бях много объркана, разстроена и депресирана“.След няколко месеца в Мемфис, тя се преместила в Лос Анджелис, но и там животът й е бил много труден.

„Като казвам, че съм имала лоши моменти, имам предвид, че наистина бяха ужасни. Нямах пари, живеех на лошо място и не виждах изход.“

„Много от момичетата, с които работих, проституираха. Нямам нищо против това, но към този момент бях с моя съпруг Джон. Когато сте във връзка, дори и събличането пред публика е трудно.“

„Съпругът ми много ме подкрепяше, но и той не печелеше много пари“.
 

През 2016г. OnlyFans стартира и феновете на Моника в Instagram я попитали дали не е обмисляла да се присъедини. Скоро след това тя направила първата крачка и решила да пробва.

Тя предпочела сигурността, която сайтът й предлага, вместо да рискува живота си всяка вечер в стриптийз бара.„В началото нямах много последователи, но имах приятели, които ми помогнаха да си намеря“.

„За мен OnlyFans наистина започна по време на пандемията. Чувствам се толкова благословена там, където съм в момента.“

Според Моника сайтът й е спасил живота.


Източник: bg-voice