Моделка, която насипа 20 000 долара на козметичните хирурзи, за да й направят т. нар. „бразилско дупе“ сподели, че сега не може да стои седнала.

Казуми Скуиртс (псевдоним), която разкри, че е преспивала с 50 мъже за една вечер на секс купон, е посветила години на извайване на перфектно тяло, но не успяла с традиционните методи – диета и упражнения.Общо за лифтинг на дупе, корекция на бюст и липосукции 24-годишната инфлуенсърка от Флорида е дала 36 000 долара, но пък е много доволна от резултатите, въпреки че не може да седни нормално.

„От операцията не съм си сядала на задника. Правя всичко права. Ходя по нужда почти изправена“ – казва тя.Въпреки очевидния проблем обаче Казуми не би променила нищо, тя се харесва така и всичко й се изплаща, защото печели луди пари в OnlyFans.

„От печелене на 25 000 долара на месец стигнах до 66 000 последователи и 200 000 долара месечно и вече имам 1,5 милиона долара“ – разкри моделката.Освен това тя винаги преди е била недоволна от външния си вид, а пандемията и промените около нея окончателно я подтикнали да започне да се подлага на операциите от септември миналата година.Тя си спомня, че в деня, в който платила за „бразилското дупе“ и липосукцията, е претърпяла и автомобилна катастрофа, така че това бил „най-скъпият ден в живота ми“, но не съжалява за нищо.


Източник: bg-voice.com