Популярната 21-годишна рапърка Инстасамка, която мнозина познават от шумните й конфликти с други звезди и блогъри, изпълни мечтата си преди четири месеца и увеличи задните си части. 
 
@samkamusic

 

♬ Linda And Heather Theme Song  - nooneinparticular


Очевидно обаче момичето е прекалило и не е взело предвид ръста си, защото сега потребителите на мрежата не могат да не се смеят, гледайки движенията й.

Инстасамка редовно качва видеоклипове в "Tiktok", а последното от тях предизвика вълна от шеги. Рапърката танцува с приятеля си Маникен в едно трико, показвайки петата точка. Но по някаква причина във видеото момичето нито веднъж не успя да изправи краката си и се движеше неудобно, сякаш огромните й задни части я дърпаха надолу.Това само потвърди страховете на феновете, които бяха забелязали по -рано колко нелепо сега - след операцията за увеличаване - Инстасамка изглежда. Но преди това имаха извинение - трудно е да се ходи по пясъка с манекенска походка. И сега рапърката танцуваше близо до басейна, показвайки несъразмерно големи бедра.

Даша Зотеева от Тоболск сега е известна като тиктокерша и рапърката Инстасамка. Момичето води шокиращ начин на живот и прави скандали, поради които други знаменитости отказват да общуват с нея. В началото на годината рапърката изгони закъснели гримьори от къщата си, изхвърли инструментите им след тях, а след това изля неразбираема каша върху куриера. Освен това Инстасамка често е обвинявана в плагиатство, тъй като песните й са твърде подобни на хитовете на Cardi B.

Превод: БЛИЦ