Саша Прохорова от Москва често показва живота на двата си котарака в своя акаунт в TikTok.

Потребителите на социалните мрежи са във възторг - видеоклиповете събират хиляди гледания и трогателни коментари.

Но наскоро в акаунта се появи видео, което може да разбие сърцето на всеки. Момичето разкрива, че съпругът ѝ Алекс е попаднал в болница, а реакцията на домашния любимец е по-красноречива от всички думи.

На видеото се вижда как пухкавият дочашен любимец се приближава до входната врата и започва жално да мяука, след което натиска няколко пъти ключа за осветлението, сякаш от отчаяние. Но любимият собственик така и не идва.
@aleksasiberica

Чувствую, сегодня не посплю. На часах 01.15. С мужем всё хорошо! ##верныйкот ##питомцыкаклюди ##котскучает ##котик ##котыкаклюди ##лучшиедрузья

♬ original sound - Sasha Prokhorova
Трогателният видеоклип е гледан повече от 700 000 пъти, а потребителите молят в коментарите, изтривайки сълзите си, да се покаже срещата на котарака със собственика му.

И скоро срещата се състоя. Момичето публикува видеоклип, в който животното лежи в скута на своя собственик и се наслаждава на момента.
 
@aleksasiberica

Reply to @rock_you_ кот счастливый каждый день отдыхает на ручках у хозяина ##котихозяин

♬ Грустная музыка - MR & AT
"Каква мила физиономия има съпругът ви, неслучайно котето го обича", Грижете се за себе си и за домашния любимец, който ви обича толкова много", пишат потребителите в мрежата.