Наскоро турски журналист забеляза, че дясната ръка на руския президент Владимир Путин не се движи, съобщава УНИАН.

Преди това, през април, беше публикувано видео от среща между Путин и шефа на руското министерство на отбраната Сергей Шойгу, на което руският лидер хваща с ръка масата и се получава ситуация, когато еднта ръка не знае какво прави другата.

"... просто погледнете дясната му ръка, тя винаги е притисната към тялото, а в някои видеоклипове изглежда, че я натиска нарочно ... като цяло изглежда, че крайникът виси някак безжизнен ..." , се отбелязва в материала.

Журналистите добавиха, че в края на юли президентът на Руската федерация удари комар с лявата си ръка, въпреки че насекомото било кацнало на дясното му ухо.

„Турският журналист забеляза, че дясната ръка на Путин не се движи... и всички си спомняме този видеоклип от офиса на бункера, на който Путин седи в странна поза, стискайки плътно масата с ръка. Разбира се, когато едната ръка не знае какво прави другата, по-добре е да оправите ръцете си като цяло ... ", пише УНИАН.

През май началникът на Главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че Владимир Путин е тежко болен. Според него президентът на Руската федерация е болен от рак.

По-късно те забелязаха, че руският лидер продължава да прави натрапчиви движения с краката си. Неврологът Александра Туитър смята, че държавният глава може да има синдром на неспокойните крака.

Заслужава да се отбележи, че Путин вече е на 69 години. В официалната биография е посочено, че е роден на 7 октомври 1952 г. Путин е на власт в Русия от 31 декември 1999 г.


Превод: БЛИЦ
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук