Жена, влюбена в извънземно, отказва да покаже лицето му от страх, че ще го отведат в Зона 51, информира Телеграф.

Американската актриса и водещ на подкаст Аби Бела, известна още и като Емануела Роуз, твърди, че се е запознала с извънземния си приятел по време на разходка из Източен Лондон.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!

“Запознахме се, защото бях отвлечена от извънземни преди около година в Канари Уарф (Лондон)”, обясни жената. А бъдещият ѝ партньор също е бил там.

Но тя определя отвличането си като “приятелско”.

 

“Запознах се с него на кораба му, който беше мъничък. Почнахме да си говорим и аз му обясних как мъжете на Земята са боклуци и че е по-добре да те отвлекат извънземни, отколкото да ползваш Tinder”.

“На извънземните им хареса шегата. Той ме намира за забавна, а аз него за сладък”, сподели тя.

Аби разказа за необичайната си връзка в интервю с Патрик Кристис в британско предаване. Кристис не пропусна да попита защо Аби държи надуваемо извънземно и къде всъщност е истинският ѝ партньор.

“Това е надуваема версия на него”, отговори тя.

 

“Много бих искала да ви запозная, но знаете как е на Земята, Зона 51 и така нататък. От съображения за сигурност не мога да го покажа. Не искам да експериментират върху него”, обясни Аби.

“Той не си показва лицето. Това е символичното ми гадже”.

Макар американката да определя връзката с извънземно като най-успешната, която е имала, те все пак срещат трудности. До голяма степен те водят връзка от разстояние.

“Липсва ми, когато прави извънземните си неща. Той е капитан, така че има много отговорности. Когато има работа и го няма, си имам тази кукла, която ми напомня на него”.

Тя заяви, че партньорът ѝ предпочита да остане анонимен, но намекна, че може да се казва Пол и че е от галактиката Андромеда.

Това малко подозрително напомня на филма “Пол”, в който извънземно, носещо същото име и идващо от галактика Андромеда, е на Земята и се опитва да се прибере обратно.

“Това, което най-много харесвам в него е, че не лъже. Извънземните не знаят как да лъжат”, обясни Аби.