Едва ли сте опитвали нещо по-вкусно: Уникална рецепта за великденско шоколадово яйце
След това разтапяте на водна баня шоколадов кувертюр за торта и добавяте 5 – 6 капки твърд алкохол. После с помощта на пош шприцвате разтопения шоколад в яйцето.
Изчаквате няколко минути докато се втвърди външният слой на кувертюра и изсипвате обратно останалия течен шоколад.
По същия метод стопявате и бял шоколадов кувертюр и запълвате образувалата се кухина в яйцето. Ако желаете, може да завършите отново с кафяв шоколад, за да бъде цялото шоколадово яйце с еднакъв какаов цвят. След като изстине добре вашето яйце, може да обелите черупките и да изненадате приятелите си!
Последвайте ни
0 Коментара: