Подкрепете се с топла супа със свинско месо, която е вкусна и засищаща.

Приятелките ми са луди по домашните ми трюфели, а вкъщи направо ги обожават!


Ето как да я приготвите:

Необходими продукти:

400 г свинско месо
2 суп. лъж. свинска мас (или друга мазнина)
1 глава кромид лук
2 суп. лъж. брашно
1 суп. лъж. червен пипер
зелев сок
3-4 картофа
сух джоджен

Начин на приготвяне:

В мазнината запържете свинското месо, нарязано на хапки, добавете и нарязана 1 глава кромид лук. Прибавете брашното и го запържете. Поръсете с червения пипер и налейте равни части вода и зелев сок. Посолете на вкус.
След като месото поври около половин час, прибавете картофите нарязани на кубчета.
Преди да свалите чорбата от огъня подправете я със стрит сушен джоджен.