Тайната на най-крехките и сочни пържоли се крие в добавянето на 1 лъжица от този любим сос на всички
Точно тези свински пържоли се приготвят лесно, не отнемат кой знае колко време и за целта са нужни малко продукти.
Нужни са ви:
8бр. свински пържоли
към 300гр топено сиренце
1ч.ч.
майонезаподправки – сол и черен пипер
В началото пържолите се подправят с подправките. После половината от тях се подреждат на дъното на йенско стъкло. Върху тях се слага половината от топеното сирене. Сега е необходимо да сложите и втората половина пържоли и другото топено сирене.
Най-отгоре се разпределя майонезата и съдът се покрива. Пържолите се пекат към 2 часа на 200 градуса. Препоръчително е преди да ги сложите фурната трябва да бъде предварително загрята.
Пържолите се сервират топлички, а каква ще е гарнитурата – зависи от вас.
Последвайте ни
0 Коментара: