Тези хрупкави брускети са истинско удоволствие за сетивата ви!
200 г катък
2 с. л. белени тиквени семки, запечени
2 с. л. магданоз, ситно нарязан, по желание
200 гр. тиква
2 с. л. брашно
олио
½ франзела
Начин на приготвяне
1. Катъкът се разбърква с нарязаните тиквени семки и магданоза.
2. Тиквата се настъргва на едро ренде, разбърква се с брашното и се слага да се изпържи до златисто в съд, в който е сгорещено 4 см олио. Слага се да се отцеди върху кухненска хартия.
3. Франзелата се нарязва на тънки филийки и се запича в тостер или във фурната.
4. Филийките се поднасят, намазани с катъка и гарнирани с тиквата.
Последвайте ни
0 Коментара: