Очевидно е че тези хапки са предназначени за вашите гости, но защо някой път не поглезите само себе си с тази рецепта, пише menumag.bg.
Необходими продукти за около 20 броя

500 гр. бутертесто
1 яйце
1 топка моцарела
10 чери доматчета
1 жарено или пушено пилешко бутче, по желание
100 гр. сирене чедар


Начин на приготвяне

1. 
Бутертестото се намазва с разбитото яйце и се навива на стегнато руло. Замразява се 2 часа. Нарязва се на много тънки кръгчета. Слагат се върху хартия за печене и се поставят в загрята фурна на 200˚ С, докато се зачервят. Основите за хапките ще бъдат още по-хрупкави, ако се изпекат, притиснати между две тави.

2. Върху всяко кръгче се поставя по парченце моцарела, резенче домат, малко пилешко месо и се поръсва с настърганото сирене. Слага се за няколко минути във фурната на 180˚ С, докато се стопи сиренето.