Млада британка се стопи до неузнаваемост заради мистериозна болест, която превърна живота й в истински ад.

20-годишната Ани Маршал разказва, че е започнала да изпитва редовни стомашни болки след хранително отравяне през март 2020 г. Първоначално лекарите решили, че има инфекция и й предписали лечение, което обаче не довело до резултат, съобщава Daily Mirror. 

Заради проблема с храненето тя свалила почти 13 килограма.

"Изпитвах ужасна болка всеки път, когато се хранех. Започнах да посещавам лекари. Единият ми направи ядрено-магнитен резонанс, който не показа нищо. Накрая докторът ми каза, че не може да ми помогне повече и че смята, че съм анорексичка, въпреки че му казах, че нещо физически не е наред с мен", споделя Ани. 

Лекари прегледаха новородено с подут корем и онемяха от видяното

"После се видях с друг лекар, който ми обеща, че ще стигне до дъното и ми направи доста тестове – бях на много антибиотици през това време, тъй като мислеха, че е бактериална инфекция.

През март 2021 г. той ми каза, че мисли, че е гастропареза – по това време бях на течна диета. Взех всички лекарства за гастропареза и дори ми инжектирах ботокс в стомаха, но нищо не помогна", разказва Ани. 

Отчаяна, тя се присъединило към група за хора с гастропареза и започнала да споделя недоволството си от неефективното лечение с други потребители. Една жена забелязала поста й и моментално й поставила диагноза. 

От каква страшна болест се оказало, че страда Ани, четете в jenata.blitz.bg.