Има много неща, които трябва да обмислите, преди да задълбочите връзката си с даден мъж. Важни са не само силните чувства между вас, но и взаимното уважение. Добре е да имате сходна ценностна система и подобен произход. Разбира се би било чудесно ако вашият любим има добра работа, пише tialoto.

Обикновено хората имат предразсъдъци към мъжете музиканти. Смятат, че те нямат стабилни доходи, че предпочитат да живеят с по-малко отговорности и че като цяло не могат да бъдат верни на една жена. Всяко правило си има и своите изключения.

Ето и кои са 4-те предимства на това да изживеете любов с музикант:

1. Той може да се посвещава

Този мъж най-вероятно умее да свири добре на някакъв музикален инструмент. Това умение му е отнело години наред посвещаване и усилия, които той би могъл да впрегне и в друга посока – например във вашите отношения. Освен това той носи този музикален талант в гените си и някой ден може да предаде това вълшебство и на децата ви. Освен това съвместният ви живот с този мъж ще е по-забавен, тъй като музиката винаги ще присъства в него.

2. Този мъж е смел и страстен

Мъжете музиканти, особено инструменталистите, са се научили да не си губят времето, а да го инвестират в своята страст и талант. Те не свирят, защото им е скучно, а защото музиката е тяхна любов, от която най-вероятно изкарват и хляба си. За да бъдеш добър музикант, не можеш да свириш от време на време, трябва да се упражняваш всеки ден и то да го правиш с желание. Освен това тези мъже вярват, че техният талант рано или късно ще им отвори куп възможности в живота. Те са хем търпеливи, хем смели и то по един много готин начин.

3. Този мъж може да напише песен за любовта ви

Ако никой никога досега не е писал песен за вас и за любовта си към вас, то гаджето ви музикант може и да го направи. Ще се почувствате супер горди, щастливи и специални. С този мъж ще разберете и пълния смисъл на думата романтика.

4. Музикантите са секси и са искрени

В живота има някои неоспорими истини, които всички ние просто трябва да приемем като реалност. Факт е, че музикантите, подобно на спортистите, излъчват някак си по-голям сексапил от мъжете с други професии. Освен това мъжете, които правят музика са искрени и истински. Те не са лицемери, няма да се крият зад маски и да играят роли.