Коронавирусът се превърна в част от ежедневието на всеки. Втората вълна на разпространение у нас порази, ако не нас, то някои от най-близките ни хора и, ако през пролетта можехме да кажем, че не познаваме никого с инфекцията, то в днешно време е чудо, ако това се случи.

Внимание, цял живот сме готвили ориза погрешно!

Колкото и да не искаме вирусът е сред нас и въпреки лъчът светлина, който представляват ваксините, трябва да почакаме още малко, преди да загърбим напълно това заболяване. 

Вече знаем кои са основните симптоми на коронавируса и кои са най-опасните сред тях. Британски учени обаче излязоха с много любопитно изследване. 

Откриха продукт, който унищожава на 97% К-19 за 5 минути

След редица експерименти лекари посочиха кои са основните 7 симптома, които казват наличието на К-19 продължително време в организма ни.

Дългосрочните последици от заболяването са регистрирани не само при пациенти, които са изкарали тежко вируса, но и при такива, които привидно дори не са усетили, че са болни.

Експерти предупреждават, че тези дългосрочни симптоми всъщност може да се окажат още по-мъчителни за тялото и организма ви, защото могат да поразят и увредят важни органи.

Вижте кои са опасните симптоми на продължителния К-19 и какво представлява "мозъчната мъгла" на jenata.blitz.bg