Мнозина от нас вкъщи ходят с чехли. Някои използват и джапанки, но удобството на чехлите не може да се сравни с нищо друго.

Е, сега от jenata.blitz.bg ще поговорят именно за чехлите и ще разкрият няколко неща за тях, които дори и не подозирате! Можете да изживеете огромна част от живота си, без да знаете как чехлите пряко влияят върху живота ни… дори Съдбата ни! 

Узнаете ли тези неща може просто да „видите светлината“ - оказва се, че много неща, свързани с чехлите правим погрешно и се предполага, че те дори могат да доведат до сериозни проблеми в ежедневието ни.

Оказва се, че не можете да подарите такива обувки на всеки, а също така, че не бива да ги споделяте – едни чехли трябва да се носят само от вас и от никой друг! Дори когато дойде време да ги изхвърлите, трябва да се придържате към определен ритуал.

Ще се запитате защо? Ами оказа се, че всички нещастия в живота ни, в дома ни, в семейството ни, може да произлизат именно от чехлите! Да, точно така! Те може да се окажат „енергиен вампир“.

Има някои домашни обувки, които носят бедност на хората и „отнемат” здравето им.

Но освен това е много важно какво ще направим с чехли на починал близък.

Но кои чехли трябва веднага да изхвърлите от дома си и с това ще се отървете от негативната енергия и животът ви ще потръгне в положителна насока ще научите на jenata.blitz.bg