Домакиня издаде тайната за най-крехкото пилешко, топи се в устата
Всички в дома ви ще се влюбят в тази рецепта
Като повечето хора до преди години само бях чувала от "американските филми" как мажат наляво - надясно фъстъчено масло, споделя кулинарката Инна Георгиева от сайта hera.bg.
Не останах особено впечатлена от филия с такова. Прибавено към ястие обаче е една приятна изненада за небцето. Тази фъстъчена паста, наречена масло заради високото си съдържание на масленост, съдържа и протеини и фибри - и това я прави уникална.
Чудно вкусна патладжанена закуска (СНИМКИ)
Въобще от фъстъченото масло има много ползи, но нека не са обект на тази статия. А сега да готвим. Ще ви покажа рецептата за чудно пилешко месце, което ще стане толкова крехко и вкусно, че направо ще се топи в устата и всичките ви близки ще се влюбят в него.
Вижте как да приготвите вкусно и крехко пилешко месце на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
0 Коментара: