Моят приятел Йори мъдро казва "Няма лоша бира, има само по-хубава". Е, аз непрекъснато го цитирам, абсолютно е прав! Лято е, горещо е, жадно е. Какво по-хубаво от ледена бира с хрупкава пържена цаца нейде по морето? И на мен ми е бирено и реших да приготвя нещо вкусно с тази обичана напитка. Знаете, че бирата, наравно с виното е може би най-ползвания алкохол в готварството и рецептите с нея са неизброими. Няма човек, който да не е готвил с бира! Но преди да видите рецептата искам да ви разкажа няколко любопитни факта за кехлибареното питие, пише кулинарната майсторка Йоланта Делибозова в сайта yoli.bg.

Тя представя показва рецепта за уникално вкусни и сочни свински рулца в бирен сос. След като ги пробвате, направо ще оближете пръстите си.

Вижте рецептата за вкусните и сочни свински рулца в бира на jenata.blitz.bg