В понеделник президентът Румен Радев свика извънреден Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) на тема „Резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта. Необходимост от мерки”. На „Дондуков” 2 бяха най-важните мъже и жени в държавата.

Последното събитие, на което имаше толкова влиятелни личности на едно място бе на 31 март, когато в НДК от ГЕРБ представиха кандидатите си за европарламента. Тогава от jenata.blitz.bg ви показаха в какви ослепителни тоалети се появиха най-влиятелните жени от партията на премиера Бойко Борисов. За доказателство от jenata.blitz.bg публикуваха и много снимки.

Фандъкова отново направи фурор! Всички полудяха от визия й! (СНИМКИ) 

Но да се върнем на събитието на „Дондуков” 2 при президента Румен Радев. Още с появата си една от най-важните жени в политиката – вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, успя да шашне всички с ослепителната й визия.

От jenata.blitz.bg припомнят, че преди време тя скри шапката на дипломатите от Япония като облече неочаквано красиво кимоно.

Но ако искате да видите с каква ослепителна визия се появи вицепремиерът Захариева на КСНС, то посетете jenata.blitz.bg, където ще видите и снимки за доказателство.