Пандемията коронавирус диктува свои собствени правила. Така например преди време от pochivka.blitz.bg показаха „новата реалност“, която разкри как ще ни затварят на плажовете това лято.

Но дори и COVID-19 не може да спре лятото. А то вече е почти тук. Градусите скачат и все повече започваме да си мислим за почивка, плаж и море.

Но замисляли ли сте се как ще плажуваме по време на пандемията? Е, доста изненадващ отговор дойде не от къде да е, а от Италия, където вирусът върлува с пълна сила. 

Италианската дизайнерка Тициан Скарамуцо има свое собствено ателие в Сенигалия - Elexa Beachwear. Първоначално тя е шиела дамско бельо, но тъй като заради пандемията всичките магазини били затворени поръчките й спрели. Заради това тя започнала да пие предпазени маски.

Дъщеря й един ден споделила, че иска да отиде на плаж, но не знае как дали ще издържа да е с предпазна маска и там, а плюс това не харесвала принта на маските за лице

Точно тогава на Тициан й хръмнала една доста странна идея – трикини. Интересно е, че сега целият свят (най-вече женската половина) полудяха по изобретението й.

Като нищо през лятото на плажа ще виждаме само италианското произведение.

Но какво е то, както и много негови снимки ще видите на jenata.blitz.bg