Лана Акулич е стилист, който работи в Париж от години. Тя е решила да разкрие на всички тайната как да изглеждаме скъпо, дори да не разполагаме с голям бюджет.

Най-актуалните и модни цветове за пролет/лято 2021 ще са... СНИМКИ

Лана разкрива и каква е разликата между „скъпо” и „богато”.

Да изглеждаш богат не е проблем според нея, стига да имаш много пари. За целта просто трябва да купиш скъпи символи на състоянието. Неща на луксозни марки и такива от ревюта и актуални колекции. Този лукс могат да си позволят малцина избрани, защото нещата пот „модния подиум” са най-скъпите.

Да изглеждате скъпо обаче е малко по-трудно. Факт е, че според някои изследвания, когато се срещнем с някого, той моментално си прави изводи за нас най-вече по външния ни вид.

Никога не получаваме втори шанс, за да направим правилно първо впечатление. Нашето облекло издава страшно много за нас = възраст, ниво на доходите, професионален статус и дори семейното ни положение. Често пъти обаче това, което излъчваме, определено не е нещото, което искаме да кажем на хората за себе си.

Стилът и модата са добро лекарство дори в по-трудни житейски моменти и могат да променят живота ви към по-добре. Промяната ще започне в мига, в който се погледнете в огледалото. Важно е сами да искате да поддържате летвата високо.

Забравете за тези 5 неща – съсипват визията СНИМКИ

Ето какви са тайните според стилистката, а да изглеждате скъпо, без да е нужно да пръскате луди пари по известни марки.

Вижте как да изглеждате скъпо без да е нужно да хвърляте много пари за дрехи, на jenata.blitz.bg