Какво ще се случи с организма, ако ядем рибни консерви
Един от най-привлекателните аспекти на консервираната риба е срокът на годност
Консервите с риба тон, сьомга, сардини и аншоа, се радват на изключителна популярност. Въпреки това има хора, които не ги понасят и допускат огромна грешка!
Диетолозите от Yahoo!life отбелязват, че нови изследвания показват, че хората, които консумират консервирана риба, особено дребни сортове, могат да живеят по-дълго.
Защо хората обичат рибни консерви?
Един от най-привлекателните аспекти на консервираната риба е срокът на годност. Процесът на консервиране помага продуктът да се запази свеж и безопасен за консумация дълго време без съхранение в хладилника.
С тази закуска ще свалите 5 килограма за нула време!
Също така тя е добър вариант за тези, които отиват на къмпинг, тъй като консервираната риба е преносим източник на протеин, който не е необходимо да се охлажда или готви.
Консервираната риба може да се консумира както самостоятелно, така и да се използва в различни ястия като салати, сандвичи и паста.
Последвайте ни
1 Коментара: