Хранителният режим на Кейт Мидълън преди и след раждането
Както по време на третата си бременност (вероятно и на предишните две), така и след раждането, Кейт Мидълтън спазва стриктно някои правила, свързани с храненето. Тя винаги е залагала предимно на растителната храна, но не изключва напълно животинските продукти. Със сутрешното гаденe по време на бременността се бори с авокадо, ягоди и малини, както и овесени ядки. Херцогинята е голям почитател и на пикантните ястия, които обаче й се налага да редуцира преди раждането на третото си дете, за да не си причинява неразположения. И преди, и по време, и след края на деветте месеца, Кейт Мидълтън предпочита да се храни със зеленчуци и ядки, а не с месо. Вероятно и на това се дължи винаги стройната й фигура, коментира Express. Да не забравяме, че и лютото забързва метаболизма.
Хранителният режим на херцогинята в месеците след раждането зависи най-вече от това дали ще кърми, или не третото си дете. Но и в двата случая със сигурност ще приема достатъчно енергия, за да се грижи пълноценно за наследниците си. И ще продължи да спазва своята растителна диета. Мидълтън не веднъж е споделяла, че съпругът й Уилям е по-добър кулинар от нея и не е особено опитна в кухнята. Но това не е никакъв проблем, когато си херцогиня и голям екип е готов да задоволи всичките ти прищявки.
Последвайте ни
0 Коментара: