Гореща дискусия в мрежата и медиите предизвика новината, че 27-годишната Ейми Хардкасъл от Ланкашър продължава да кърми 5-годишния си син. Тя продължава да качва снимки в мрежата, включително и такива, на които и двамата са чисто голи в процеса на кърмене, като настоява, че в това няма нищо неестествено и нередно, пише Daily Mail. 

Ейми не работи и посвещава цялото време на семейството. Синът й Макс е роден през юли 2013 г. Според Ейми, отначало тя се смущавала да го кърми публично, но постепенно свикнала и сега го прави по всяко време, когато детето я помоли.

Според самата Ейми тя иска да покаже на други родители, че кърменето дори на петгодишно дете е нормално. Жената е сигурна, че трябва да продължи да прави това, докато самото дете откаже майчиното мляко.

Ейми признава, че тя е била кърмена от майка си само шест месеца, но за за своя син тя взела друго решение. Тя разказва, че  кърми Макс вече пет години. Напоследък е намалила кърменето до няколко пъти седмично, но засега няма намерение да го спре изцяло. 

Какви са доводите на Ейми и защо остро я атакуват в мрежата четете в jenata.blitz.bg